Takkies  Hondenschool / Coaching                                     

Je krijgt wat je beloont!


Reviews

Yvette van Nunen
30-01-18 11:09:32
Toen onze Australian Cobberdog met 7 weken bij ons in huis kwam had ik al contact gehad met Maarten. 9 weken oud ging Twix voor het eerst naar puppycursus. Met een heel leergierig hondje konden wij gelijk beginnen met opvoeden. Maarten geeft hele duidelijke aanwijzingen en tips zonder betutteling. Dat spreekt ons aan. Inmiddels zijn we met cursus twee begonnen en gaat Twix, nu 5 maanden, ook mee met de uitlaatservice. Voor Twix is het altijd een feestje als hij Maarten ziet en weer kan spelen met de andere honden. Als je op zoek bent naar een hondencursus of uitlaatservice zou ik Takkie Dogcare zeker aanraden.
debby bakker
28-11-17 15:07:21
met veel plezier gaan we elke zaterdag weer naar school waar mijn beagle en ik veel informatie krijgen en leuke oefeningen. enthousiast en met passie wordt er les gegeven en de honden vinden het allemaal geweldig.
top.
rob rob groen
27-11-17 20:14:58
Al enige weken volgen wij met onze schapendoespup "Soof" met veel plezier de puppycurses bij Maarten.
De curses wordt door Maarten met passie en plezier gegeven, zodat het voor de honden en hun baasjes leuk is de curses te volgen.
In de afgelopen weken hebben de puppy's, maar zeker ook de baasjes al aardige vorderingen gemaakt.
Als u op zoek bent naar een curses, bent u bij Maarten zeker aan het goede adres.

Groet, Rob Groen
Pauline Baynton
27-11-17 10:25:42
In het verleden had ik al honden en trainingen gehad en dacht de puppycursus meer voor mijn zoon een goed idee zou zijn dan voor mijzelf. Hoe kun je vergissen. Door zijn persoonlijke ervaring, honden uitlaatservice en opleiding bekijkt Maarten het uit verschillende oogpunten wat in praktijk met je puppy een nieuwe wereld laat opengaan en nieuwe inzichten laat opdoen. Wij hebben gekozen voor de privé puppycursus waardoor we eerst in onze thuissituatie bepaalde problemen al konden aanpakken en daarna gewoon met het hele gezin gezamenlijk kunnen focussen op de cursus buiten. Ik kan alleen maar zeggen dat zowel wij als onze Australian Shepherd pup met veel enthousiasme van de cursus genieten
Brigitta Aalberts
26-11-17 19:56:02
Ik volg de puppycursus met mijn 6mnd oude pup Joy kruising. En leer om op een positieve manier om te gaan met onze puber hondje. Maarten is inderdaad erg enthousiast waardoor je met een fijn gevoel de cursus volg en weer met nieuwe adviezen de week tegemoet gaat. Joy is ook mee geweest met de uitlaat service wat een groot feest was. Groetjes Brigitta en Joy
Tonen: 5  10